Beste apps voor het vinden van toffe camperplekken

Campings en camperplekken heb je gelukkig in alle soorten en maten. Van giga familiecampings inclusief de welbekende zwemparadijzen (niet helemaal ons ding) tot overnachten op een veldje bij de boer.

Wij houden tijdens het roadtrippen van een mix van wildkamperen, kleine charmante campings en camperplaatsen. Met wildkamperen sta je vaak op de mooiste plekjes. Ergens op een berg, midden in het bos of pal aan het water. Maar na een paar dagen vinden we het ook wel weer fijn om te genieten van een warme douche en wat meer comfort.

Hoe we al deze mooie plekjes vinden, delen we in dit artikel.

camperplaatsen
app camperplaats
app camperplaats
camperplaatsen

Park4night

We love park4night! Hier vind je echt de allerleukste plekken om te staan, vooral als je op zoek bent naar wildkampeer spots of camperplaatsen van particulieren. De meeste spots worden toegevoegd door vanlifers van over de hele wereld, dit maakt de app Park4night extra bijzonder en waardevol. Op de app heb je de keuze om te filteren tussen campings, camperplekken, parkeerplaatsen, particuliere camperplekken en kamperen in het wild.

Campercontact

Een app die we gebruiken voor het vinden van camperplaatsen is de app campercontact. Deze app wordt vooral gebruikt en beheert door Nederlanders. DE app is ontwikkeld door de NKC. Je vindt hier met name camperplaatsen, maar ook leuke campings. Wij hebben een ACSI kortingskaart en in Campercontact kun je hier op filteren. Dit maakt het gebruik van de app extra fijn.

camperplaatsen

Campspace

Campsspace heeft helaas nog geen app, maar is wel een onwijs tof concept. Op Campsspace vind je kleine unieke camperplaatsen vaak gecreëerd door particulieren. Van overnachten in de wildernis met je tentjes, met je bus aan water staan tot overnachten in een yurt. Op Campspace vind je alles behalve saaie plekken om te staan.

Google maps

Vergeet ook niet je oude vertrouwde GOOGLE MAPS bij het zoeken van leuke camperplekken en campings, maar ook zeker wildkampeerspots. Zo zijn er veel mensen die via satellietbeelden in natuurgebieden mooie plekjes vinden. Ook hebben wij zo regelmatig kleine campings gevonden die je niet terugvindt op andere apps.

Heb jij zelf nog een leuke tip voor het vinden van toffe camperplekken of campings? Stuur ons berichtje of laat een reactie achter dan voegen wij deze toe.

Ook leuk om te lezen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *