Video: Cadzand

Video: Cadzand


6 maanden reisden we vorig jaar door Azië op zoek naar de mooiste plekjes. Regelmatig sliepen we dan op prachtige stranden, maar nog nooit zo fijn als afgelopen week. En we hoefden er niet eens het land voor uit. Nee…. dit keer bleef Foedsie lekker in Nederland en wat was het fijn. Dit was absoluut één van de meest unieke overnachtingen ooit. Ja je leest het goed OOIT! Pal op het strand met een fantastisch uitzicht sliepen we een nachtje in het idyllische strandslaaphuisje van Strandweelde in Cadzand. Dit keer niet met zijn tweetjes, maar samen met onze lieve, hilarische mopshond die we in die zes maanden zo erg hadden gemist.

Wie is (er) Foedsie? Desi, Leroy en Buddha zijn vaak Foetsie en altijd op zoek naar food. Reis met ons mee naar de leukste bestemmingen & lekkerste hotspots.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vaak Foetsie en een beetje een foodie. Dat ben ik in een notendop. Het liefst ben ik zoveel mogelijk weg, op reis, de wereld aan het ontdekken. Dit doe ik niet alleen, maar samen met mijn grote liefde (bijna man) en heel af en toe onze lieve, oude, brompot van een mopshond. Maar ook met vrienden en familie natuurlijk. Van duiken tot het beklimmen van gigantische bergen, eten aan straat tot luxe villa’s, van helemaal niks doen tot blaren onder onze voeten lopen.

Foedsie