Fullrich Lanna Suite

Wow…. het Fullrich Lanna Suite is een lust voor het oog. Verscholen achter de drukke wegen van Chiang Mai met uitzicht op de prachtige heuvels. Dit familie gerunde hotel heeft er alles aan gedaan voor een spetterend eerste indruk. De stijlvolle receptie, de zwart-witte details en de prachtige koloniale uitstraling. Het hotel ziet er prachtig uit. Modern, Luxueus en stijlvol. Het gebouw heeft een U-vorm met in het midden een groot zwembad. Je zou bijna vergeten dat een kamer hier maar 30 euro kost. JA…… inderdaad 30 euro! En daar krijg je heel veel voor terug.edf

C

Chiang Mai

Chiang Mai is na Bangkok de grootste stad in Thailand, maar de steden zijn absoluut niet met elkaar te vergeleken. Waar wij Bangkok ervaarde als een beetje een onvriendelijke, chaotische stad heerst er in Chiang Mai een ontspannen, relaxte sfeer.

Er is genoeg te doen in de stad, van drukke avondmarkten, streetfood, thaiboks wedstrijden, feesten en heel veel tempels. Vind je juist net buiten de stad een adembenemende omgeving. Prachtige parken, jungle en verstopte tempels in Chiang Mai heb je alles.

Wij vermaakte ons prima in deze fijne stad dat we er zelfs meer dan een week bleven. Wat je er kan doen? Nou meer dan genoeg. En dat delen we heel graag met jullie. Lees meer over Chiang Mai.

edf

edf

Onze kamer

Ook de kamers zien er prachtig uit. De kamers zijn ruim, comfortabel en schoon. Je hebt een heerlijk groot bed, een ruime badkamer met douche en toilet uitgerust met slippers en gratis toiletartikelen (altijd prettig) en smart TV. Na een drukke dag kun je dus ook nog even genieten van een goede film of een leuke serie. Ook een leuk details zijn de foto’s die in de kamer hangen. Prachtige portretten en foto’s van Thailand, soms met een knipoog. 

edf

edf

Locatie

Het hotel ligt helaas niet midden in het oude centrum, maar dit hoeft niet perse verkeerd te zijn. Je hebt namelijk in dit allerlei leuke winkeltjes en eettentjes waar je normaal niet zo snel naartoe zou gaan. Ook kun je via het hotel een scooter huren of gratis een fiets regelen. Je bent dan zo in het centrum. Het hotel ligt in de buurt van Doi Suthep, de tempel die je toch wel echt gezien moet hebben wanneer je in Chiang Mai bent. Ook heeft het hotel een gratis shuttle service.

Veel voor weinig

Het hotel is heerlijk. De familie is super vriendelijk en je kan aan alles merken dat dit hotel met veel liefde wordt gerund en onderhouden. Alles ziet er top uit, de kamers zijn perfect en je krijgt heel veel voor weinig. De familie maakt graag een praatje en zijn ontzettend behulpzaam. Misschien is de locatie niet helemaal top, maar je krijgt ontzettend veel voor weinig geld. Wij raden dit hotel zeker aan. Vooral voor de budget reizigers die even wat rustiger aan willen doen, is dit perfect. Binnen no-time sta je in het drukke centrum van Chiang Mai, maar heb je ook een rustige plek waar je je even kunt terugtrekken.

Boek direct op Booking.com.

edf

Eén reactie op “Fullrich Lanna Suite”

  1. Daisy schreef:

    Wat een fantastisch hotel en weer mooie foto’s gemaakt jongens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *